Pausa – The mindfulness app

pausa_bigbild

Pausa is an app that helps you find inner peace and new energy. With exercises in mindfulness you will become more aware of your breathing, your body, emotions, thoughts – and you will be more in the present. You can choose the length of the exercise that fits the moment. In Pausa you are guided by the mindfulness instructor Gunilla Lönnberg – and by the music composed by Håkan Lidbo.

Pausa i developed by Still Apps. Photo: Lena Modigh. Read more about the app and about Still Apps here. Or get it at AppStore here.

Svenska:

Pausa kan du använda när du vill nå ett lugn inombords och få ny energi. Pausa innehåller mindfulnessbaserade övningar som kan hjälpa dig att bli mer medveten om andningen, kroppen, känslor, tankar och nuet. Genom att ta en paus kan det bli lättare att agera på ett sätt som främjar ditt välbefinnande, se nya möjligheter och glädjas över det som är bra. Pausa innehåller fem ljudspår med olika längd, välj den som passar bäst för stunden.

Pausa leds av mindfulnessinstruktören och folkhälsovetaren Gunilla Lönnberg, med mångårig erfarenhet av terapeutiskt arbete som syftar till ökad livsglädje, bättre kommunikation och stärkt självkänsla. Bakgrundsmusiken är komponerad av Håkan Lidbo.